Skip to content Skip to footer

Waarom kiezen voor shutters?

een uitgebreid assortiment shutters

Bij ons kan je rekenen op uitstekende service en advies op maat. Onze specialisten staan altijd voor je klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze en het vinden van de perfecte shutters voor jouw woning. We leveren en plaatsen de shutters ook bij jou thuis, zodat je zelf niets hoeft te doen. Shutters bieden tal van voordelen voor je woning. Ze zorgen voor een betere lichtregulering, meer privacy, verbeterde energie-efficiëntie en geluidsisolatie. Daarnaast zijn ze een tijdloze en stijlvolle toevoeging aan je interieur en gemakkelijk te onderhouden. 

 

Samen naar de perfecte look zoeken.

Shutters

Onze shutters zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, kleuren en afwerkingen. Zo kan je ze perfect afstemmen op de stijl van jouw woning. We bieden ook maatwerk aan, zodat de shutters precies passen bij jouw ramen. Al onze shutters worden op ambachtelijke wijze geproduceerd, met oog voor detail en kwaliteit.

Voordelen van shutters

Shutters

Lichtregeling:
Shutters geven je de mogelijkheid om de hoeveelheid licht die je kamer binnenkomt te regelen. Dit kan handig zijn bij het verminderen van verblinding of bij het creëren van een gezellige sfeer.

Privacy:
Shutters kunnen je privacy vergroten. Door de lamellen te kantelen, kan je de inkijk van buitenaf verminderen, terwijl je toch voldoende lichtinval behoudt.

Energie-efficiëntie:
Shutters kunnen helpen om de warmte binnen te houden in de winter en de warmte buiten te houden in de zomer. Dit kan leiden tot lagere energiekosten en een hogere energie-efficiëntie in je huis.

Geluidsisolatie:
Shutters helpen ook om het geluid van buitenaf te verminderen, vooral als je ze combineert met andere raambekleding zoals gordijnen of jaloezieën.

Stijlvol en tijdloos:
Shutters zijn een stijlvolle en tijdloze toevoeging aan elk interieur. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en afwerkingen en kunnen worden aangepast aan de stijl van jouw huis. Tevens zijn shutters te financieren uit het bouwdepot.

Onderhoudsgemak:
Shutters zijn gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken. Je kan ze gewoon afnemen met een doekje of een stofzuiger met een zachte borstel mondstuk.

Vrijblijvend inmeten

Adviesop maat

Inclusief montage

Reparatie &Onderhoud

Wat vinden onze klanten

Onze hele benedenverdieping laten doen door Maison Du Louvre. Wij hebben nu prachtige houten jaloezieën. Ik ben er echt heel blij mee. Professioneel en vakkundig geplaatst.

Anette Verwelius

Prachtige shutters aangeschaft bij Maison Du Louvre. Ben er echt blij mee.

Maikel.

Ons hele huis laten doen door Maison du Louvre! Heel erg blij mee, geeft zoveel warmte en sfeer! Is de investering en het wachten waard.

Khadija Boutakraft

Khadija Boutakraft