Skip to content Skip to footer

Gepassioneerd over het creëren van stijlvolle en functionele raamoplossingen

Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van prachtige en functionele shutters en jaloezieën voor elk interieur. Onze producten worden op maat gemaakt om perfect te passen bij uw ramen en de stijl van uw huis. Of u nu op zoek bent naar klassieke houten shutters, moderne aluminium shutters of slimme jaloezieën wij hebben het allemaal.

  • Exclusive acties
  • Tips & advies van onze adviseurs
  • Laat je inspireren door onze stylisten

Onze shutters bieden verschillende voordelen, waaronder privacy, lichtregulatie en isolatie. Ze zijn ook gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken, waardoor ze een duurzame en kosteneffectieve oplossing zijn voor uw huis. Ons team van experts staat klaar om u te helpen bij het kiezen van de perfecte shutters voor uw huis. We bieden gratis advies en metingen aan huis, zodat u zeker weet dat u de juiste keuze maakt. We gebruiken alleen hoogwaardige materialen en leveren vakmanschap van topkwaliteit. We hebben een uitgebreide selectie kleuren, stijlen en afwerkingen om uit te kiezen, zodat u zeker bent van de perfecte match voor uw huis. Onze shutters zijn niet alleen functioneel, maar voegen ook een esthetische waarde toe aan uw interieur.

0
Projecten
0
Klanten
testimonials

Onze klanten

Onze hele benedenverdieping laten doen door Maison Du Louvre. Wij hebben nu prachtige houten jaloezieën. Ik ben er echt heel blij mee. Professioneel en vakkundig geplaatst.

Anette Verwelius

Prachtige shutters aangeschaft bij Maison Du Louvre. Ben er echt blij mee.

Maikel.

Ons hele huis laten doen door Maison du Louvre! Heel erg blij mee, geeft zoveel warmte en sfeer! Is de investering en het wachten waard.

Khadija Boutakraft

Khadija Boutakraft