Skip to content Skip to footer

Onze jaloezieën

Uw raamdecoratie mag er zijn en gezien worden. Jaloezieën zijn nu in vrijwel alle Ral kleuren te verkrijgen, zo kunt u precies die kleur kiezen die past bij uw interieur. Maison Du Louvre levert jaloezieën in verschillende houtsoorten en in pvc. De pvc-jaloezieën worden veelal gebruikt voor de natte ruimte, maar ook voor bijvoorbeeld in de keuken.

Duurzaamheid hoog in het vaandel

Bij Maison Du Louvre gaan en staan we voor kwaliteit en duurzaamheid. 

Isolerende werking

in de koude winterdagen wilt u  uiteraard dat de warmte in huis blijft en in de warme zomerdagen zoeken we weer de verkoeling in huis. Jaloezieën van Maison Du Louvre werken zowel warmte werend als isolerend zou houdt u de temperatuur in huis op het niveau wat voor u wenselijk is. De isolerende werking van jaloezieën is alom bekend. Investeert u in kwalitatieve jaloezieën van Maison Du Louvre? Dan investeert u ook in een lagere energierekening, dus eigenlijk een win-win situatie.

Onderhoudsvriendelijk
Jaloezieën zijn heel erg onderhoudsvriendelijk. Door de bredere lamellen in vergelijking met luxaflex zijn jaloezieën heel makkelijk af te nemen en schoon te maken. Met een microvezel doekje zijn de jaloezieën in een handomdraai schoon en stofvrij. Overtuigd? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden kosteloos aan huis te bespreken.
Jaloezieën
zwarte Jaloezieën

De perfecte combinatie

Privacy

Het liefst zouden we natuurlijk zoveel mogelijk zicht naar buiten willen hebben, maar dat gaat ten koste van uw eigen privacy. Met onze jaloezieën heeft u  daar volledige controle over. Heeft u de jaloezieën helemaal opengedraaid dan kijkt u vrij naar buiten, maar dan kijken voorbijgangers ook vrij uw huis in. Draait u aan de lamellen dan houdt u uw zicht deels naar buiten en andersom heeft u geen last van binnen kijkers aangezien zij dan tegen de lamellen aan kijken.

Bepaal je eigen lichtinval

Met jaloezieën bepaalt u zelf hoeveel licht u in huis binnenlaat. Met jaloezieën heeft u daar volledige vrijheid over. Door aan de lamellen te draaien kunt u zelf bepalen wat de lichtinval in huis is, heel handig als u bijvoorbeeld thuis werkt of lekker je favoriete serie aan het binge watchen bent.

Vrijblijvend inmeten

Adviesop maat

Inclusief montage

Reparatie &Onderhoud

Wat vinden onze klanten

Onze hele benedenverdieping laten doen door Maison Du Louvre. Wij hebben nu prachtige houten jaloezieën. Ik ben er echt heel blij mee. Professioneel en vakkundig geplaatst.

Anette Verwelius

Prachtige shutters aangeschaft bij Maison Du Louvre. Ben er echt blij mee.

Maikel.

Ons hele huis laten doen door Maison du Louvre! Heel erg blij mee, geeft zoveel warmte en sfeer! Is de investering en het wachten waard.

Khadija Boutakraft

Khadija Boutakraft